strumica denes logo

СЕ ИЗДАВА ПРОСТОР ВЕДНАШ НАСПРОТИ ХОТЕЛ „ТИВЕРИОПОЛ“ ВО СТРУМИЦА

Автор:

Датум:

февруари 5, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

февруари 5, 2019

Категории:

Струмица

 

 

Се издава 100 квадратен простор веднаш наспроти хотел „Тивериопол“ во Струмица. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број 070214571.