СЕ ИЗДАВА ОБЈЕКТ ОД 136 М2 ВО ЦЕНТАРОТ НА СТРУМИЦА ВО РЕДОТ НА „НЕПТУН“, „СЕТЕК“ И „РИВЕРСОФТ“

август 10, 2022

На улица „Ленинова“ бр.103 или поточно во редот каде се наоѓаат „Нептун“, „Сетек“ и „Риверсофт“, се издава деловен објект со површина од 136 м2. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 205 514

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ