strumica denes logo

СЕ ИЗДАВА БУТИК ОД 70 М2 ВО „ГЛОБАЛ“ НА ПРВИ КАТ!

Автор:

Датум:

декември 21, 2023

Автор:

Датум:

декември 21, 2023

Се издава бутик на прекрасна локација во Струмица од 70 м2. Дуќанот се наоѓа во „Глобал“ на први кат. Сите зинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 075 214 443