СЕ АСФАЛТИРАА ЧЕТИРИ УЛИЦИ ВО БАНСКО!

октомври 31, 2019

Согласно Програмата за изградба и реконструкција на локални патишта и улици за оваа година, денеска започна асфалтирањето на четири улици во населеното место Банско.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: