СДСМ најави победа во прв круг во Валандово, Дојран, Крива Паланка и Лозово!

октомври 17, 2021

Од СДСМ брифираат дека нивните кандидати за градоначолници во Валандово, Дојран, Крива Паланка и Лоцозо ќе победат во првиот круг. Убедливо водство со можност за победа во прв круг во Струмица, Ресен, Бутел и Крушево, велат од СДСМ.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: