САМО ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ФИТОЧАЈ СО МАГАРЕШКИ ТРН ЗА ЦРНИОТ ДРОБ – БИЛКИ КОИ ИМААТ ОДЛИЧНО ВЛИЈАНИЕ НА МЕТАБОЛИЗМОТ!

ноември 24, 2021

Фиточај со Магарешки трн за црниот дроб

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/фиточај-со-магарешки-трн-за-црниот/

Билките содржани во овој чај од билки имаат одлично влијание на метаболизмот.

Тие го зајакнуваат имунолошкиот систем, го поддржуваат нормалното варење, помагаат во одржување на нормалната функција на црниот дроб и нивото на шеќер во крвта. Тие исто така ги поддржуваат нормалните функции на уринарниот тракт и мочниот меур и придонесуваат за емоционална благосостојба и мирен сон.

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: