RIVERSOUND: ЌЕ ОБЕЗБЕДИМЕ ДИСПЛЕЈ ЗА ГРУПНО ГЛЕДАЊЕ НА ЦЕНТАРОТ ВО СТРУМИЦА ЗА НАТПРЕВАРОТ МАКЕДОНИЈА-ГРЦИЈА!

јуни 12, 2019

 

Денес RIVERSOUND ги извести медиумите и граѓаните на општина Струмица дека во недела на центарот во Струмица, односно веднаш после „Концепт“ ќе биде поставен дисплеј 24 квадрати или со димензии 8*3 и целосно озвучување за заедничко следење на натпреварот помеѓу Македонија-Грција. Браво за RIVERSOUND и целата екипа. Да навиваме заедно за нашите момци, напред Македонија!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: