РЕНТ А КАР ЕУРО СКАЛА – СТРУМИЦА ПРАВИ ТРАНСФЕР НА ВОЗИЛА ДО АЕРОДРОМ И ДО САКАНАТА ДЕСТИНАЦИЈА!

јули 23, 2021

Мислите ли дека изнајмувањето на возило е комплициран процес?
Потребни се само неколку услови :
✅Да имате минимум 21 година
✅Две години возачко искуство
✅Важечка возачка дозвола
✅Лична карта или Пасош

Рент а кар Еуро Скала Струмица прави трансфер на возила до аеродром и до саканата дестинација✈️
Превзимање на возило на аеродром 🛩

Возете сигурно, комотно и осигурано возило🚗

Изнајми возило по неверојатни цени и уживај во безбедното возење.
Резервации на возилото :
📞078-214-311
📞076-214-311
☎034-609-311
Рент а кар “Еуро Скала “Струмица
www.rentacarskala.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: