РЕДАКЦИЈА СТРУМИЦА ДЕНЕС ВО СОРАБОТКА СО ПЕЛИСТЕРКА АД ПОДРУЖНИЦА СТРУМИЦА, ДОДЕЛУВА ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ ЗА ГОЛЕМОТ КОНЦЕРТ НА ЗДРАВКО ЧОЛИЧ ВО СКОПЈЕ!

јуни 12, 2019

Редакцијата на Струмица Денес во соработка со Пелистерка АД подружница Струмица, доделува гратис влезници за големиот концерт една од најголемите балкански ѕвезди Здравко Чолич. Концертот ќе се одржи во Скопје на 15.06.2019 година со почеток од 17:00 часот. За да бидете добитник на гратис влезница се’ што треба да направите е да не исконтактирате во порака.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: