ГРАДЕЖНА КОМПАНИЈА ОД СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР И ОПЕРАТОР НА ГРАДЕЖНИ МАШИНИ!

септември 19, 2023

Градежна компанија од Струмица бара:

-Градежен инженер,
-Оператор на градежни машини,

Пријави се на тел: 070/577-775

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: