ПРИЛОГ НА ТЕЛЕВИЗИЈА СТАР: Трговците од Баница струмичко во Штип не се пожелни – Крадат од граѓаните, ги тепаат и прават секаков неред!

октомври 7, 2023

ВИДЕО ПРИЛОГ НА ТЕЛЕВИЗИЈА СТАР – ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ СО КЛИКНУВАЊЕ НА ЛИНКОТ: https://www.facebook.com/televizijastarstip/videos/1251156995558044

Трговците од Баница струмичко во Штип не се пожелни. Крадат од граѓаните, ги тепаат и прават секаков неред. Градоначалникот Јорданов најми вонредно обезбедување.

Трговците од Баница, струмичко во Штип не се пожелни. Крадат од граѓаните, ги тепаат и прават комунален, сообраќаен и друг неред околу Градскиот пазар. Градоначалникот Јорданов е сведок на немили ситуации и вели дека состојбата ја превзема во свои раце…

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: