strumica denes logo

ПРИЈАВЕТЕ СЕ: МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО С. ИЊЕВО-РАДОВИШ, ПРВО МЕСТО 160.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

јули 1, 2024

Автор:

Датум:

јули 1, 2024

До 18 јули трае пријавувањето на екипи за учество на меморијалниот турнир во мал фудбал во С. Ињево-Радовиш на кој ќе има богати награди.

Турнирот ќе започне на 20 јули.
Учество на екипи: 3.000 денари.

Телефон и информации за пријавување: 071 663 124 (Илија) и 071 320 754 (Аце).

Генерален спонзор на турнирот е дијаспората на С. Ињево и општина Радовиш.

ПРВО МЕСТО: 160.000 денари.
ВТОРО МЕСТО: 70.000 денари.
ТРЕТО МЕСТО: 30.000 денари.
ЧЕТВРТО МЕСТО: 15.000 денари.

Награди ќе добијат и најдобриот играч, најдобриот голман и најдобриот голгетер.