strumica denes logo

ПРИЈАВЕТЕ СЕ: МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО КУКЛИШ ВО ЧЕСТ НА ЈОЖЕ ХАЏИЕВСКИ – ПРВО МЕСТО 120.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

октомври 18, 2023

Автор:

Датум:

октомври 18, 2023

Во Куклиш од 9.11.2023 до 3.12.2023 ќе се одржи меморијален турнир во мал фудбал во чест на Јоже Хаџиевски. Пријавувањето на екипите ќе трае до 7.11.2023 година на следните телефонски броеви:

077 790 027 – Васко
077 731 748 – Добре
078 552 498 – Христијан

1 МЕСТО – 120.000 ДЕНАРИ
2 МЕСТО – 60.000 ДЕНАРИ
3 МЕСТО – 30.000 ДЕНАРИ
4 МЕСТО – 10.000 ДЕНАРИ

Наградени ќе бидат и најдобриот стрелец на турнирот, најдобриот играч и голман.

КОТИЗАЦИЈА: 5.000 ДЕНАРИ