strumica denes logo

ПРЕД ЕДЕН ЧАС ПРОНАЈДЕН МАРЈАН ВЕЛЕВ!

Автор:

Датум:

мај 14, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 14, 2019

Категории:

Струмица

Како што коментираат граѓаните на објавата на Струмица Денес за исчезнатото лице Марјан Велев од струмичко Добрејци, пред еден час тој бил пронајден и најважно од се’ e дека е во добра состојба. Со повеќе детални информации во текот на утрешниот ден.