ПРАТЕНИКОТ ОД ВМРО-ДПМНЕ ЈОВАН ЈАУЕЛЕСКИ НЕ ЗЕМАЛ НИТУ ЕДЕН ДЕНАР ПАТНИ ТРОШКОВИ, А ОД ПЛАТАТА ПОМАГАЛ И НА ОНИЕ КОИ ИМ Е ПОТРЕБНО!

февруари 15, 2023

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ од Струга, Јован Јаулески, не земал ниту еден денар патни трошкови. На социјалните мрежи денеска се споделува и дека колку пати земал плата во годината, толку пати се јавил да наполни нечија кошничка со прехрамбени продукти на оние кои им е потребно.

„Кога и да го видите, каде и да го видите, поздравете го човекот. Ретко мајка вакви деца раѓа“, споделуваат на социјалните мрежи.

Нека послужи за пример и на останатите!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: