strumica denes logo

ГРАДЕЖНА КОМПАНИЈА ОД СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ВОЗАЧ СО Ц КАТЕГОРИЈА, ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР И ОПЕРАТОР НА ГРАДЕЖНИ МАШИНИ!

Автор:

Датум:

септември 19, 2023

Автор:

Датум:

септември 19, 2023

Градежна компанија од Струмица бара:

-Градежен инженер,
-Оператор на градежни машини,
– Возач со Ц категорија

Пријави се на тел: 070/577-775