ПОЗНАТИОТ COBY СО КОНЦЕРТ ВО СТРУМИЦА: КЛУБ „ПЛАТИНУМ“ ГИ ПОКАНУВА СТРУМИЧАНИ НА НЕЗАБОРАВНА ЗАБАВА ВО ПЕТОК!

мај 7, 2019

Почитувани ДАМИ и ГОСПОДА.

Вистинска бомба ќе видите и чуете овој Петок.
Ќе биде голема ГРЕШКА ако не дојдете на МЕГА КОНЦЕРТОТ на Coby

Да не должиме многу почнуваме да го загреваме подиумот за вистинско #МајскоЛудило телефоните во раце и резервирајте на време.

📞 / VIBER 📩

070/384-684 Стефан Христов

070/639-526 Гога

078/596-130 Николас Стојанов

078/765-262 Дони Шилинов

071/832-602 Филип Коцев

075/646-784 Кате Атанасова

078/391-350 Цеце Беџовска

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: