Повторно е потребна помош за младиот Стефан: Потребни се средства за транспорт на неговото тело во Струмица!

декември 9, 2023

На социјалните мрежи се објави апел за донации на средства за враќање на телото на Стефан Таушанов, момчето за кое се сплоти цела Македонија.

„Споделувајќи ја тажната вест за Стефан, младиот борец чија болест заврши, нашата склопеност и поддршка повторно се потребни во овие тажни моменти. Собираме средства за транспорт на неговото тело во родната му Струмица.

Помогнете ни во создавањето на вечен спомен за Стефан, вашиот придонес е светло за неговото вечно почивалиште“, се вели во апелот.

Донирајте со кликнување на линкот: https://www.gofundme.com/f/da-donirame-za-vecen-spomen-na-stefan?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_content=facebook_cta_variant&utm_medium=social&utm_source=facebook

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: