strumica denes logo

ПОСТАВЕНИ „ЛЕГНАТИ ПОЛИЦАЈЦИ“ НА СИТЕ ЛОКАЦИИ НА КОИ ШТО ИСТИТЕ СЕ ОШТЕТЕНИ!

Автор:

Датум:

март 23, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 23, 2019

Категории:

Струмица

Општина Струмица продолжува со обновувањето на сообраќајната опрема во градот за поголема безбедност на сите учесници во сообраќајот. Во тек е поставувањето на вештачка издаденост на коловоз (легнати полицајци) на сите локации на кои што истите се оштетени.