strumica denes logo

ПОРАДИ СЛАБАТА ПРОДАЖБА НА КАРТИ, ХУМАНИТАРНИОТ КОНЦЕРТ ЗА НИКОЛА НОВОСЕЛСКИ СЕ ОТКАЖУВА!

Автор:

Датум:

мај 28, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 28, 2019

Категории:

Струмица

„Концертот за Nikola Novoselski поради слаба продажба на карти се ОТКАЖУВА.. Благодарност до оние луѓе што купија карти и парите ќе им бидат вратени.. Здравје Боже во некоја следна прилика…“ – објави на својот официјален фејсбук профил мајката на Никола Новоселски.