ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДНА МРЕЖА ПОВЕЌЕ МЕСТА ВО СТРУМИЧКО ДЕНЕСКА БЕЗ ВОДА!

ноември 8, 2023

Поради работа на отстранување дефект на водоводна мрежа без вода од 8 до 15 часот ќе останат :

– Патот до Просениково и населеното место,
– Патот до Добрејци и населеното место,
– Индустриска Зона Север,
– Индустрискиот дел на ЈПКД Комуналец

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ