ПОМИНЕТЕ ГО ВИКЕНДОТ ВО „АВАТАР“ ИСПОЛНЕТ СО МНОГУ ЗАБАВА!

октомври 2, 2019

вататци, спремни за #SO2EO3?

📍 #петок – После подолг период заеднички настап на #ЖивкоДинев & #БравоБенд. Најпознатите мак & ју рефрени, сите ваши омилени хитови ќе ги пееме во петок до сабајле 😉

📍 #сабота – Продолжуваме со стандардно добрите саботни #rnb & #hiphop возења!

Зад “воланот” овој пат ќе биде #DJ #RicardoHernandez!

☎️ во рака и резервирајте 👇

👉 #резервации смс/вибер👇

📱Кате Атанасова-078/755-328

📱Горан – 078/284-978

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Мартин Величковски – 072/528-746

📱Панче Заев – 071/909-333

📱Христијан – 072/261-702

📱Симон Георгиев – 076/720-830

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: