Почина хуманата фризерка Маре од Струмица која со години правеше бесплатни фризури на матурантки од социјално загрозени семејства!

февруари 6, 2024

Бројни пријатели и клиенти на струмичката фризерка Маре Поп Зафирова денес се простуваат со неа на социјалните мрежи, откако ја изгуби битката со тешката болест во својата 52-ра година од животот. Маре ја познаваа сите во Струмица, бидејќи работеше како фризерка повеќе од 30 години, а пред десеттина години беше помеѓу првите во земјава која започна да прави бесплатни фризури на матурантки од социјално загрозени семејства, објави ФОКУС.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: