ПО ПАУЗА ОД ДВЕ НЕДЕЛИ, ВО ЧЕТВРТОК ПОВТОРНО НЕЗАБОРАВНА ВЕЧЕР СО АНТОНИО ПЕЈОСКИ ВО „ГОЛД“

март 4, 2020

И по паузаа од две Недели овој викенд повторно стартува од #Четврток каде во главниот епицентар за забава , позади пултот ќе застане незаменливиот , харазматичен , шармантен #Антонио_Пејоски. Побрзајте со вашите резрервации бројот на маси е ограничен.
#ВеОчекуваме.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: