Perdormire
Струмица

ПО НЕКОЛКУТЕ ОДЛИЧНИ ЗАБАВИ, „АВАТАР“ ВО САБОТА ВО СТРУМИЦА ГО НОСИ КРИСКО!

По неколкуте одлични забави во нашиот град, 🅰️ватар повторно со гордост Ви го најавува #KRISKO!
Најпопуларниот бугарски и балкански артист во последните години, повторно во 🅰️ватар!Се гледаме во #сабота 🔥🔝🔥🔝🔥🔝🔥🔝