Perdormire
Струмица

ПО БАРАЊЕ НА СТРУМИЧАНИ, SENIDAH И МИЛИ ПОВТОРНО ВО СТРУМИЦА ВО КЛУБ „АВАТАР“

Home

🗣️ Ви најавуваме журка, за која сите ќе посакате да го посетите 🅰️ватар! Зошто? 👇👇

📅 #петок – ни гостуваaт словенката #SENIDAH која ги покажа своите #MISICI и ја размрда балканската музичка сцена & српскиот “bad boy” #MILI кој ќе #GRMI со #LOKA.

🔊 #WarmUp ќе бидат веќе докажаниот за добри забави #DjAlexX и младиот и талентиран #DjBonev 🎧.

#резервации смс/вибер👇

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Мартин Величковски – 072/528-746

📱Панче Заев – 071/909-333

📱Христијан – 072/261-702

📱Кате Атанасова – 078/755-328

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE❗