strumica denes logo

ПЛАТА ОД 27.000 ДО 30.000 ДЕНАРИ: ВЛТ КЛУБ „БЕТТИНГ ПЛУС“ ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА КАСИЕР/КА!

Автор:

Датум:

март 28, 2024

Автор:

Датум:

март 28, 2024

ВЛТ КЛУБ „БЕТТИНГ ПЛУС“ во Струмица вработува КАСИЕР/КА. Плата од 27.000 до 30.000 денари! Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 076 483 326