strumica denes logo

ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ: СЕ ВРАБОТУВААТ КАСИЕРКИ И КАСИЕРИ ВО ВЛТ КЛУБ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

ноември 2, 2023

Автор:

Датум:

ноември 2, 2023

Се вработуваат касиерки и касиери во ВЛТ КЛУБ во Струмица. Плата 30.000 денари! Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 076 483 326