ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ: Домот за стари лица Свети Јован вработува негувателки во Струмица!

јануари 30, 2024

Домот за стари лица Свети Јован вработува  НЕГУВАТЕЛКИ во Струмица. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефоснки броj: 072 557 001.

ПЛАТА: 30.000 ДЕНАРИ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: