Perdormire
Струмица

ОВОЈ ПЕТОК ВО СТРУМИЦА ВО „АВАТАР“ ГОСТУВА НЕЗАМЕНЛИВАТА ТАЊА САВИЧ!

🗣️ Таа е едно од откритијата на првиот #ЗвездеГранда . “Тако млада”, “Зашто ме у образ љубиш”, “Стани туго”, “У години један дан” се хитовите кои ја вивнаа во височините на естрадата. Потоа евровизиската “Тамо далеко”, па “Златник” и веќе сигурно погодувате… 🙂

📣 🅰️ватарци, овој #петок, на стејџот во Аватар, ни гостува популарната #ТањаСавич❗

Актуелните хитови” Хитна помоч”, ” За љубав ниси”, “Очи боје вискија” со Римски и Корона, “Собе заблуде” и сите оние добро познати постари хитови се најава дека добро ќе се журкаме 🕺💃

#резервации смс/вибер👇

📱Горан – 078/284-978
📱Кристина Тондева- 078/428-024
📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬
📱Славе Колевски – 071/287-777
📱Мартин Величковски – 072/528-746
📱Панче Заев – 071/909-333
📱Христијан – 072/261-702
📱Кате Атанасова – 078/755-328

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE❗