Home

Perdormire
Струмица

ОВОЈ ПЕТОК НИКОЛИЈА ДОАЃА ВО ПЛАТИНУМ, СЛЕДУВААТ НАСКОРО МНОГУ ИЗНЕНАДУВАЊА!

Home

Добро познатиот, а од неодамна и реновиран во ново руво, Вашиот омилен клуб „Платинум“ Ви приредува нови изненадувања.

Имено, овој петок на задоволство кај публиката во Струмица гостува мегапопуларната Николија.

Доколку сеуште немате одлучено каде ќе ја поминете петочната ноќ заедно со викендот што следува, тогаш сите патишта водат кон епицентарот на најдобрите забави, а тоа е клубот „Платинум“ во Струмица.

Сензација што не се пропушта. Моменти што се паметат и прераскажуваат. Клуб „Платинум“. Повелете, за најпознатите хитови да ги испееме сите заедно во еден глас до раните утрински часови.

Контакт за резервации:

📞 070/384-684 Стефан Христов
📞 070/639-526 Гога
📞 078/596-130 Николас Стојанов
📞 075/646-784 Кате Атанасова
📞 078/765-262 Дони Шилинов
📞 071/832-602 Филип Коцев