strumica denes logo

ОВОЈ ЧЕТВРТОК ВО КЛУБ ИНДУСТРИЈАЛ ДОАЃА ПОЗНАТИОТ РЕЛЈА ПОПОВИЌ!

Автор:

Датум:

август 5, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

август 5, 2019

Категории:

Струмица

08.08 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Овој четврток ни го гостува

#ReljaPopovic ‼️‼️‼️

Резервации и информации со јавување или порака на вибер 👇 :

Билјана Гунова (Дотка): 078-210-018

Фифка: 071-239-404

Стефан Христов: 070-384-684

Петар Калин: 075-639-943

Катерина Стоилова: 076-214-478

Томи Урдинов: 075-511-384

Доне Тодоров: 070-214-232

Елена Наумова: 078-654-108

Марија Николова: 070-347-825

#IndustrialSummerClub #wemovethistown