ОПШТИНАТА АСФАЛТИРАШЕ УЛИЦА И ВО ПРОСЕНИКОВО!

декември 8, 2019

Коста Јаневски:

По населените места Банско, Свидовица, Сачево, Костурино и Водоча, реализацијата на планираните активности за оваа година ги продолживме во населеното место Просениково. Таму денеска се асфалтираше една улица со што ги подобруваме условите за живот во ова село.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: