strumica denes logo

ОПШТИНА СТРУМИЦА СО АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ ОД УЛИЦАТА „ВЕРА ЦИРИВИРИ“ ДО УЛИЦАТА „ТОШО АРСОВ“

Автор:

Датум:

мај 3, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 3, 2019

Категории:

Струмица

Поради изведување на градежни активности на дел од улицата „Стив Наумов“, односно, на потегот од улицата „Вера Циривири“ до улицата „Тошо Арсов“, општина Струмица апелира до граѓаните за разбирање и поголема внимателност при движењето на наведената делница на која што ќе има и посебен режим на сообраќај.