Home

Perdormire
Струмица

„ООУ“ „ВИДОЕ ПОДГОРЕЦ“ ГО ОДБЕЛЕЖАА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК!

Home

Учениците и вработените во основното општинско училиште „Видое Подгорец“ денеска го одбележаа патрониот празник.На одбележувањето присуствуваше и градоначалникот на општина Струмица Коста Јаневски заедно со неговите соработници и членови на Советот.