Perdormire
Струмица

„OLD SCHOOL“ ВО САБОТА НА 1 ФЕВРУАРИ СЛАВИ ДВЕ ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ – ПОВЕЛЕТЕ НА ДОБРА ЗАБАВА!

Во сабота на 1 февруари „OLD SCHOOL“ ќе прослави две години од своето постоење. За забавата ќе се погрижи Љубомир, а поканети се сите оние кои се расположени за добра и опуштена забава.