strumica denes logo

„OLD SCHOOL COFFEE“ СО НОВ ОСВЕЖИТЕЛЕН И ПРИРОДЕН ПИЈАЛОК – „BANANA SMOTHIE“

Автор:

Датум:

септември 16, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

септември 16, 2019

Категории:

Струмица

Вашиот напорен ден конечно може да го oсвежите со нешто ново и природно! „OLD SCHOOL COFFEE“ со нов освежителен и природен пијалок „BANANA SMOTHIE“.
Посетете ги и ужувајте!