„OLD SCHOOL COFFEE“ СО ИНТЕРЕСНИ ШЕМИ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ!

септември 9, 2019

„ОLD SCHOOL COFFEE“ со интересни шеми за средношколците! Одморите поминете ги во „OLD SCHOOL COFFEE“ пиејќи ги вашите омилени вкусови од „Авшар“ заедно со еспресо за 80 денари, или пак „Авшар“ заедно со макијато 90 денари. Тимот на „OLD SCHOOL COFFEE“ најави дека овој период следуваат уште неколку промотивни шеми за сите оние кои уживаат во убавото кафе. Посетете ги и ужувајте!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: