ОДЛИЧНА МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СПОРТСКИ ЦЕНТАР ПАНДЕВ БАРА ПОМОШНИК ЗА ВО КУЈНА, САЛАТЕРКА И ГОТВАЧ!

декември 9, 2023

Спортскиот центар Пандев во Струмица бара работници на следниве позиции:

– ПОМОШНИК ЗА ВО КУЈНА
– САЛАТЕРКА
– ГОТВАЧ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 242 042 или на info@pandevsport.mk

Се нудат одлични услови за работа, можност за кариерен развој и плата која мотивара!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: