ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: SPEED BURGER & CAFFEE ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ ЗА ВО КУЈНА СО РАБОТНО ИСКУСТВО-УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

август 13, 2019

Новоотворениот SPEED BURGER & CAFFEE бара работници за во кујна со работно искуство! SPEED BURGER & CAFFEE се наоѓа веднаш позади „Тинекс“ до „Црвена Ружа“. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 390 333 ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ.

070353741 и 070889800 – ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ ЗА НАРАЧКИ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: