ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ЗА РАБОТА ВО ПИЛАНА ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

април 11, 2023

Се бараат работници за работа во ПИЛАНА во Струмица (Зона Север) со и без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 078 477 636

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ