ОГЛАС ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦА: „ВАМЕТАЛ“ ВРАБОТУВА БРАВАРИ, ЛИМАРИ, ПОМОШНИЦИ/ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

декември 20, 2023

Струмичката компанија „ВАМЕТАЛ“ има потреба од работници за следните работници позиции:

– БРАВАРИ
– ЛИМАРИ
– ПОМОШНИЦИ/ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 444 222 И 034 329 284

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: