Perdormire
Струмица

ОГЛАС: СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА КОЈА СЕ ЗАНИМАВА СО ПРЕРАБОТКА НА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК ВРАБОТУВА НА ШЕСТ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ!

ТРГОПРОДУКТ-С.Дабиље компанија која се занимава со преработка на овошје и зеленчук има потреба од работници за следниве позиции:

– Еден возач на патнички автомобил

Квалификации – возачка дозвола Б, познавање на англиски јазик, соодветно работно искуство од минимум 3години, возраст 30-40.

Предност имаат лицата со завршено високо образование.

– Еден набавно продажен референт

Квалификации – ВСС, соодветно работно искуство, познавање на странски јазици, возачка дозвола Б

Предност имаат лицата со познавање и работење во програм Pantheon

– Еден машински инженер

Квалификации – ВСС, соодветно работно искуство, задолжително познавање на англиски јазик, возачка дозвола Б

– Еден технолог за прехранбени производи

Квалификации – ВСС, соодветно работно искуство, познавање на англиски јазик, возачка дозвола Б

– Еден менаџер за контрола на квалитет

Квалификации – ВСС, соодветно работно искуство во прехранбена индустрија, познавање на англиски јазик, возачка дозвола Б

– Три раководители на сектор во производствен погон – сменоводители

Квалификации – соодветно работно искуство, познавање на англиски јазик

Предност имаат лицата со завршено високо образование

Заинтересираните кандидати може да испратат CV на nina.maneva@mamasfood.mk или да се јават на Нина Манева 078//342-065