СЕ ВРАБОТУВА ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА ВО КУЈНА ВО СТРУМИЦА ВО ШТИПСКА ПАСТРМАЈЛИЈА „АЛЕКС“

декември 1, 2023

Се бара персонал за работа во кујна во Струмица во ШТИПСКА ПАСТРМАЈЛИЈА „АЛЕКС“. Предност имаат луѓето со искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување може да се јават на следниот телефонски број: 078 411 311

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: