strumica denes logo

ОГЛАС: СЕ БАРА РАБОТНИЧКА ЗА БУТИК ВО СТРУМИЦА – УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

јануари 14, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 14, 2020

Категории:

Струмица

Се бара работничка за бутик во Струмица. Условите одлични! Сите оние кои се заинтересирани, за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 075 214 443