ОГЛАС: ХОТЕЛ И РЕСТОРАН ЕТЕРНО ВРАБОТУВА ПОМОШНИК/ЧКА ВО КУЈНА И ХИГИЕНИЧАРКИ!

септември 13, 2022

Хотел и ресторан Етерно вработува на позициите:

-помошник/чка во кујна
-хигиеничарки

Повеќе информации на телефонскиот број 075 472 122 или директно во просториите на хотел Етерно на улица Агроберза бр.12 .

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: