ОГЛАС: ДИСКОНТ ТЕРЗИ КОМПАНИ-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА МАГАЦИОНЕР СО ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА Б КАТЕГОРИЈА!

јуни 10, 2019

Дисконт Терзи Компани-Струмица, вработува магационер со возачка дозвола Б категорија. Сите кандидати може да се пријават директно во дисконтот или на тел: 034:340-231

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: