strumica denes logo

ОДРЖАНА СВЕШТЕНА ТРИСАГИЈА ВО СТРУМИЦА ЗА СТОЈАН КОВАЧЕВ – ЕДЕН ОД ОСНОВАЧИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ!

Автор:

Датум:

јули 9, 2021

Автор:

Датум:

јули 9, 2021

Д-р Јадранка Поцкова, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Утринава во организација на Ветерани и Патриотски институт на старите гробишта во Струмица се одржува Свештена Трисагија за Стојан Ковачев еден од основачите на ВМРО-ДПМНЕ.

Вечна му памет!
Бог да го прости!
Да живее Македонија!