ОДРЖАНА ЧЕТВРТАТА СЕСИЈА ОД БУЏЕТСКИОТ ФОРУМ ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА!

ноември 15, 2019

Коста Јаневски:

Ги следиме потребите на граѓаните, заедно ги утврдуваме приоритетите и ги кроиме програмите за развој на Општината кои ќе ги реализираме со средства од буџетот за 2020 година. Вечерва ја одржавме четвртата сесија од Буџетскиот форум во општина Струмица 2019/2020.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: