strumica denes logo

ОДЛИЧНИТЕ „СТАКАТО БЕНД“ ВЕЧЕРВА ВО „КОСМОПОЛИТ“ – ПОВЕЛЕТЕ НА ДОБРА ЗАБАВА!

Автор:

Датум:

декември 24, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

декември 24, 2019

Категории:

Струмица

Со почеток од 21:00 часот, вечерва „СТАКАТО БЕНД“ ќе ги забавува струмичани во „КОСМОПОЛИТ“. Повелете на одлична забава…Да ја испратиме старата година со музика!